Kuyichi

Dames & heren


Een nederlands echt fair trade denim merk met veel aandacht voor eerlijke lonen en sociale arbeidsomstandigheden. Prachtige stoere jeans met stijl. Ze werken voornamelijk met biologisch katoen, bamboe, hennep en soja...

Schermafbeelding 2019-12-12 om 14.34.15

Lana


Stijl en fashion gaan samen in de filisofie van Minu / Lana. Het gaat aan hun hart wat jij draagt en wie het maakt. Gots gecertificeerd en fairtrade. Minu / Lana kenmerkt zich door een moderne en tegelijkertijd ook wel klassieke look.

Schermafbeelding 2019-12-12 om 14.27.03

About Companions

______________________________________________

Een Berlijns merk voor vooruitstrevende mannen, die niet voor  greenwashing vallen, maar op zoek zijn naar duurzame tijdloze stukken. Op hun site zijn ze transparant  over de impact per artikel. En om kwaliteit te garanderen bieden ze bij elk van hun items een levenslang geldige reparatie voucher aan.

Schermafbeelding 2019-12-12 om 14.34.25

Lanius

___________________________________________

Collectie na collective ontwerpt Lanius, sinds 1999, mode, gemaakt onder eerlijke omstandigheden, iets creëren met een goed gevoel. Hun motto is dan ook LOVE FASHION/THINK ORGANIC/EN BE RESPONSIBLE.

Schermafbeelding 2019-12-12 om 14.34.34

Knowledge cotton apperal

Heren


Een Deens bedrijf dat uit respect voor de aarde en wij mensen die erop leven alleen gebruik maakt van gecertifieerd bio-katoen en andere gerecyclede materialen. Ze staan voor de goede pasvorm, de kleine details en de betere duurzame kwaliteit.

Schermafbeelding 2019-12-12 om 14.34.44

Klittmollercollective

Dames & heren


Een klein vissersdorp in Noord Denemarken, bekend als surf hotspot Cold Hawai. Ze ontwerpen kleding voor mensen die van het natuurlijke en het rauwe van de kust houden. Sterk in hun mulesingvrije 100% wollen truien. Slowfashion, eenvoudig ontwerp en uitermate hoge (eco) kwaliteit!

klitmoller collective
Scroll naar boven