Kuyichi

Dames & heren


Een nederlands echt fair trade denim merk met veel aandacht voor eerlijke lonen en sociale arbeidsomstandigheden. Prachtige stoere jeans met stijl. Ze werken voornamelijk met biologisch katoen, bamboe, hennep en soja...

Schermafbeelding 2019-12-12 om 14.34.15

Minu / Lana


Stijl en fashion gaan samen in de filisofie van Minu / Lana. Het gaat aan hun hart wat jij draagt en wie het maakt. Gots gecertificeerd en fairtrade. Minu / Lana kenmerkt zich door een moderne en tegelijkertijd ook wel klassieke look.

Schermafbeelding 2019-12-12 om 14.27.03

Elvine!

Dames & heren


Zweeds modelabel. Elvine staat voor ‘gesofiticeerde gedrag en minimalisme’ en is een kwaliteitsmerk. Bekend om zijn geweldige jassen, maar wij zijn net zo enthousiast over hun mooie collectie.

Ze maken ecologische keuzes in hun ontwerp, kiest voor een milieu vriendelijk productieproces en zetten zich in voor daklozen.

Schermafbeelding 2019-12-12 om 14.34.25

Blaumax

Dames & heren


Een puristische tijdloze stijl voor alle dagen van het jaar. Simpel, eenvoud, met oog voor kwaliteit en zo- zooo mooi! Duurzaam, een merk waar ecologische materialen voorop staan.

Schermafbeelding 2019-12-12 om 14.34.34

Knowledge cotton apperal

Heren


Een Deens bedrijf dat uit respect voor de aarde en wij mensen die erop leven alleen gebruik maakt van gecertifieerd bio-katoen en andere gerecyclede materialen. Ze staan voor de goede pasvorm, de kleine details en de betere duurzame kwaliteit.

Schermafbeelding 2019-12-12 om 14.34.44

Klittmollercollective

Dames & heren


Een klein vissersdorp in Noord Denemarken, bekend als surf hotspot Cold Hawai. Ze ontwerpen kleding voor mensen die van het natuurlijke en het rauwe van de kust houden. Leeftijd speelt geen rol want hun kleding is tijdloos. Slowfashion, eenvoudig ontwerp en uitermate hoge (eco) kwaliteit!

klitmoller collective
Scroll naar top