Informatie over bestellen, betalen en verzenden

Wat zijn de verzendkosten?

Wij hanteren de  verzendkosten van Dhl €5,50 voor alle bestellingenin Nederland. Natuurlijk kan je jouw bestelling ook gratis in de winkel afhalen. Retouren is op eigen kosten. Wanneer je de hele zending terug stuurt worden de betaalde verzendkosten niet terug gestort.

 

Hoe plaats ik een bestelling?

Alle producten die in onze webshop staan kan je makkelijk bestellen door de juiste maat of kleur te kiezen en vervolgens het product in je winkelmand te plaatsen. Rechts in je scherm zul je vervolgens zien dat jouw winkelmandje een product bevat. Wanneer je dit winkelmandje aanklikt zie je een overzicht en kan je kiezen om de bestelling te plaatsen en te betalen.

Welke betaalmethoden zijn er?

In onze webshop kun je op verschillende manieren betalen via Ideal, overschrijving, Belgische Bank en Klarna.

Kan ik veilig betalen op jullie website?

Onze website is volledig veilig en de betalingen vinden dan ook plaats in een beschermde en veilige omgeving.

Kan ik mijn bestelling retourneren?

Mocht jouw bestelling onverhoopt niet passen of niet voldoen aan je verwachtingen dan mag jij altijd jouw bestelling terug sturen. De verzendkosten zijn voor jouw rekening en wij raden aan om ons even een berichtje te sturen dat je items terug stuurt zodat wij sneller de retour kunnen verwerken.

Hoe lang duurt het voordat ik mijn geld op mijn rekening heb nadat ik een bestelling heb teruggestuurd?

Nadat wij de producten hebben ontvangen en gecontroleerd zullen wij direct het geld terugboeken naar jouw rekening. Normaal gesproken duurt dit maximaal 3 werkdagen.

Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?

Onze levertijd is 1/2 werkdagen. Helaas zijn wij afhankelijk van PostNL en kan het gebeuren dat bestellingen wat langer op zich laten wachten. Stuur ons gerust een mailtje als je jouw bestelling nog niet hebt ontvangen.

Kan ik mijn bestelling ook afhalen in de winkel?

Bestellingen kunnen  worden afgehaald in de winkel. Mocht je toch graag een item reserveren en later in de winkel betalen adviseren wij je om een mailtje te sturen  of te bellen met de omschrijving van het product, jouw maat en indicatie wanneer je het op wilt komen halen.

Kan ik mijn bestelling volgen?

Ja jij kan jouw bestelling volgen. Nadat wij de pakketjes hebben overgedragen aan PostNL ontvang jij een Track&Trace.

 

Kan ik mijn bestelling nog annuleren of wijzigen?

Wanneer de betaling al heeft plaatsgevonden is het helaas online niet meer mogelijk je bestelling te wijzigen of te annuleren. Wij adviseren je direct een mail te sturen met daarin de vermelding van je order nummer en de wijzigingen die jij graag wilt doorvoeren.

Informeren jullie mij als een product niet voorradig blijkt te zijn of de levertijd wordt aangepast?

Wanneer een product is uitverkocht of de levertijd is langer dan je van ons gewend bent zullen wij jou hier via de mail over informeren en zoeken naar een passende oplossing.

Ik heb een vraag over mijn bestelling of betaling.

Heb jij een vraag over een product, bestelling of betaling? Stuur ons dan een mailtje.

 

Scroll naar boven