Mijn voorwaarden

Overeenkomst
Als er door jou, als  koper, de klant, opdracht gegeven wordt aan mij, GREYHAUS, om één of meerdere artikelen te leveren, dan hebben we een deal. Leuk!

Prijzen
Prijzen op de site zijn vaste prijzen. Hierover kan ik helaas niet gaan onderhandelen. De prijzen worden vermeld in Euro"s en zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten onder een bepaald bestel bedrag.

Betaling
Betaling van het verschuldigde bedrag, inclusief verpakking- en verzendkosten, dient te geschieden bij vooruitbetaling binnen (5) dagen na ontvangst van de bevestiging van GREYHAUS. Artikelen worden gedurende deze periode voor je gereserveerd. Mocht binnen acht (5) dagen geen betaling zijn ontvangen, dan gaan de artikelen terug in de winkel.

Het liefste heb ik natuurlijk betalingen via de site met IDEAL en wordt het artikel de volgende werkdag meteen gepost. Weet dat er aan andere zoals Klarna of Visa hoge kosten voor ons winkeliers aan vast zitten, maar ok, soms is het niet anders…

Levering
Ik draag zorg voor een correcte en snelle levering en behoud mij het recht om de koopovereenkomst te ontbinden als je je niet aan de voorwaarden houdt.

Verzending
Artikelen worden direct na ontvangst van de betaling verzonden (op werkdagen) via PostNL of DHL. Verzendkosten zijn voor rekening van de klant met een bestelling onder 100 euro> Uitzondering Sale. . Ik probeer zoveel mogelijk met DHL te verzenden en je ontvangt een track and trace. (spambox?)

Wel voel ik mij niet aansprakelijk voor verlies of beschadiging door DHL-PostNL. Op verzoek  kunnen pakketjes eventueel verzekerd of aangetekend verzonden worden. Hieraan zijn wel extra kosten verbonden. Het behoort ook tot de mogelijkheid de artikelen op te halen in Heerlen ad Raadhuisstraat 48. Uiteraard worden er dan geen verzendkosten in rekening gebracht. Als de klant gebruik wil maken van verzekerd of aangetekend verzenden, dan kan dit aangegeven worden in het veld "opmerkingen" bij "bestelling verzenden".

Retour
Mocht het artikel niet aan de verwachting van de klant voldoen, dan kan deze binnen veertien(14) dagen na ontvangst retour gezonden worden. GREYhaus  wil hierover graag mailtje binnen vijf (5) werkdagen, zodat ik weet wat er terug komt. Uiteraard ongedragen en met kaartje/ bon!  Als het item terug in mijn bezit is, dan maak ik het geld terug over!

worden in oorspronkelijke staat. Dus inclusief labels en in dezelfde onbeschadigde staat en ongewassen. Alleen als aan deze voorwaarden is voldaan wordt het artikel gecrediteerd. Kosten voor retourzending zijn voor de klant zelf.

Privacy De persoonsgegevens van de klant worden niet beschikbaar gesteld aan derden. Deze worden alleen door GreyHaus gebruikt voor het uitvoeren van de bestelling en voor verzending van een periodieke nieuwsbrief. Verdere uitgeprinte gegevens op papier van de klant worden na afhandeling van de bestelling professioneel vernietigd (geshredderd) . Algemeen GreyHaus kan tot op bepaalde hoogte garantie geven op de kleding en accessoires. We zoeken de best mogelijke kwaliteit stoffen uit. Het advies is om de stof na verwerking voorzichtig te wassen en goed naar de was voorschriften te kijken. GreyHaus is niet aansprakelijk voor verkeerd wassen en/of strijken. Bij normaal gebruik mag een normale levensduur met de normale slijtage verwacht worden. Kleurverschillen zijn voorbehouden. Omdat elke pc zijn eigen kleurinstelling heeft kunnen kleurafwijkingen optreden. Bij twijfel over de kleur kan de klant altijd navraag doen bij GreyHaus.

GreyHaus stelt zich niet aansprakelijk voor enig lichamelijk letsel, veroorzaakt, dan wel mede veroorzaakt door de artikelen van GreyHaus.

Klachten
Eventuele klachten kunnen via email gemeld worden via info@Greyhaus.nl
GreyHaus zal altijd proberen om eventuele klachten naar alle redelijkheid op te lossen.

 

Scroll naar boven